Návod pro vyplnění elektronických formulářů

Vážení kolegové tomíci,

připravili jsme pro vás možnost zasílání formulářů na ústředí prostřednictvím našeho elektronického systému. Hlášení táborů, žádosti o materiál, vyúčtování akcí apod. můžete nyní provádět pohodlně od svého počítače. Níže naleznete návod, jak postupovat při vyplnění formulářů.

1) Přihlaste se do elektronického systému http://evidence.a-tom.cz

2) Zde na horní liště zvolte možnost "Formuláře" (viz následující obrázek).

3) Ve formulářích vyberete z nabídky, který z formulářů chcete vyplnit a stisknete tlačítko "Nový formulář" (viz následující obrázek).

4) Do seznamu vašich formulářů přibude nový formulář (viz následující obrázek), který můžete začít vyplňovat ihned po kliknutí na jeho název.

Pro zvětšení obrázku klikněte

5) Po otevření formuláře vyplňte prosím všechna pole. Bílá pole je možné vyplnit, šedivá pole se doplňují automaticky z vašich údajů z evidence.

6) Pro uložení vaší průběžné práce stiskněte tlačítko "Uložit" (viz následující obrázek), který naleznete pod formulářem.

7) Pokud budete mít již formulář finálně vyplněn a nebudete v něch již provádět žádné změny, stiskněte tlačítko "Poslat ke schválení" (viz obrázek výše) a formulář se tím odešle na ústředí.

Formulář již nyní nemůžete upravovat, ale je řádně odevzdaný. Jeho status se tímto změnil na "Odevzdaný". Jakmile dojde k jeho formálnímu schválení pracovníky ústředí, změní se jeho status na "Schválen".

 

V případě jakýchkoliv dotazů neváhejte prosím kontaktovat Ondřeje Šejtku na emailu ondra@a-tom.cz

Ústředí Asociace TOM