Nabídka zahraničních cest pro tomíky ZDARMA!

Ondra
Asociace

V rámci dobrovolnického projektu 72 hodin máte možnost vyrazit na pár dnů do zahraničí zcela ZDARMA! Cestujete rádi? Nebojíte se práce? Chcete zažít atmosféru 72 hodin v zahraničí? Máme pro vás super nabídku! Vyrazte s kamarády na pár dnů do Maďarska a Chorvatska. V letošním roce se opět bude dobrovolničit po celé Evropě a do některých zemí se můžete i podívat. A to konkrétně:

MAĎARSKÝCH 72 HODIN

Tradičním mezinárodním partnerem je Maďarsko a i sem můžeme ZDARMA poslat 5 dobrovolníků na letošních 72 hodin. Cestovné hradí ČRDM, ubytování stravu na místě pak Maďarský organizátor. Do Maďarska vysíláme každoročně dobrovolníky a vrací se nadšení, rádi bychom v tom pokračovali! Akce se uskuteční již od 6. do 9. října 2016. Na místo samozřejmě můžete vyrazit i dříve a pobýt tam o něco déle :) Během konání 72 hodin budete mít zajištěné jídlo i ubytování. V místě se zapojíte do úklidových akcích a další pomoci.

PODZIMNÍCH 72 HODIN V CHORVATSKU

Až 4 pětice dobrovolníků mohou na pár dnů vyrazit do Chorvatska a objevovat tam krásy Záhřebu, Splitu, Zadaru a Dubrovníku a zažít tam neopakovatelné zážitky! Nabízíme skupinám pěti dobrovolníků vycestovat a podílet se na projektu 72 hodin v Záhřebu, Splitu, Zadaru a Dubrovníku. Cestovné hradí ČRDM, ubytování a stravu na místě pak chorvatský organizátor. Akce se uskuteční ve stejném termínu jako českých 72 hodin, tedy od 13. do 16. října 2016. Na místo samozřejmě můžete vyrazit i dříve a pobýt tam o něco déle :) Během konání 72 hodin vám jídlo i ubytování zajistí Chorvatští organizátoři. V místě se zapojíte do úklidových akcích a další pomoci.

V případě vašeho zájmu kontaktujte prosím Ondřeje Šejtku na emailu ondrej.sejtka@crdm.cz.

Více informací naleznete na: https://www.72hodin.cz/2016/clanky/exkluzivni-nabidka-72-hodin-v-zahranici


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu