Letní táboření našich oddílů

lukas.husek
Asociace

V první srpnové dekádě je už tomíckých táborů poskrovnu, to ale neznamená, že by nebylo koho navštívit. 

Vyrazili jsme na tři naše tábory: k roztockým Kulíškům do Dobré Vody, na naši  asociační základnu, dále  k Mravencům z Brna do Uhřínova  a naposledy na končící tábor TOM Maracaibo malebně rozložený v Radenicích na Vysočině. 

Našli jsme, vcelku už tradičně, spokojená dítka, větší či menší táborový mumraj, obvykle mezi jednotlivými etapami táborových her a hříček. Mravenci se právě vrátili z tzv. vlajkovky, mnozí ještě ve válečném maskování, Kulíšci připravovali další den svého námořnicko-dobrodružného putování  a pochlubili se nám svými barevnými prapory a také vlastnoručně vyrobeným koláčem od dvou malých tábornic. U Maracaiba jsme se pobavili o výhodách oddílového vozidla (třinečtí tomíci si ho zakoupili díky sbírce na Hithitu a hlavně díky solidaritě svých oddílových  rodičů a přátel) a dověděli se, že hrají Pána prstenů.

Co dodat? Návštěvy našich táborů jsou většinou inspirativním osvěžením pro duši a ty letošní nebyly výjimkou.

 

Tomáš Novotný

Ondra Šejtka

Fotografie: 
Roztočtí Kulíšci v Dobré VoděRoztočtí Kulíšci v Dobré VoděRoztočtí Kulíšci v Dobré VoděRoztočtí Kulíšci v Dobré VoděRoztočtí Kulíšci v Dobré VoděRoztočtí Kulíšci v Dobré VoděRoztočtí Kulíšci v Dobré VoděRoztočtí Kulíšci v Dobré VoděRoztočtí Kulíšci v Dobré VoděRoztočtí Kulíšci v Dobré VoděRoztočtí Kulíšci v Dobré VoděRoztočtí Kulíšci v Dobré VoděRoztočtí Kulíšci v Dobré VoděMravenci z Brna na tábořišti v UhřínověMravenci z Brna na tábořišti v UhřínověMravenci z Brna na tábořišti v UhřínověMravenci z Brna na tábořišti v UhřínověMravenci z Brna na tábořišti v UhřínověMaracaibo na VysočiněMaracaibo na VysočiněMaracaibo na VysočiněMaracaibo na VysočiněMaracaibo na VysočiněMaracaibo na VysočiněMaracaibo na VysočiněMaracaibo na VysočiněMaracaibo na VysočiněMaracaibo na VysočiněMaracaibo na Vysočině

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu