Hlavní školení ESO bude v Praze v říjnu a školení Jak účtovat v ESO ve Svitavách v listopadu

lukas.husek
Asociace, Ekonomika
Do 14. září bylo možné hlasovat o místě, kde by mělo proběhnout školení ESO. Vyhrála to Praha, proto dne 21. října proběhne školení od 10:00 a mělo by skončit do 16:00. Uvidíme, jak nám to půjde a kolik bude dalších dotazů.
 
Pozor! Upozorňujeme, že zmíněné školení ESO v Praze není stejné školení jako to, které se uskuteční dne 11. listopadu ve Svitavách! Podrobnosti o školení ve Svitavách čtěte níže v této novince.
 
Místeškolení v Praze bude zasedací místnost č. 254 SMOSK na adrese Senovážné náměstí 23, Praha 1 (zde odkaz na mapu). Na místo jednání se dostanete nejlépe tramvají č. 9 (případně 3, 14, 24) do zastávky „Jindřišská“, zasedací místnost je také dobře dostupná z hlavního vlakového nádraží, cca 5 minut chůze. Místnost se nachází v budově D ve druhém patře. Když vejdete do domu č. 23, projdete vrátnicí a poté i dvorkem. V pravém zadním rohu dvorku jsou vstupní dveře, hned za nami schody (výtah) do druhého patra, kde najdete ESO místnost.
 
Doporučuji propisku a notes. Na akci se bude promítat ESO online, zároveň budete mít možnost na svém notebooku zkoušet totéž, a to i tehdy, když nemáte vlastní ESO účet (školící účty jsou připraveny). A nezapomeňte na svačinu a něco k pití s sebou:)
 
Cílem je projet ESO od A do Z, věnovat se všem možným využitím a možnostem, které program umožňuje. V poslední třetině se pak budeme věnovat účtování v ESO - jak v jednoduchém, tak podvojném způsobu. Nicméně i zde budu hlavně představovat nastavení ESO, "vychytávky", specifické případy - rozhodně není cílem suplovat školení pro hospodáře a školit samotné účtování. 
 
Prosba - zareagujte na tuto zprávu a potvrďte prosím (na mail tomek@a-tom.cz), že váš zájem trvá, či naopak do Prahy zajet nemůžete. 
 
Věřím, že za měsíc se potkáme a taje ESO více odhalíme:)
 
Tomek Hurt
 
Připomínáme! Výše zmíněné školení ESO není stejné školení jako to, které se uskuteční se školením nových hospořádů dne 11. listopadu ve Svitavách (avizované mailem dne 12. září).
 
Školení ve Svitavách se uskuteční od 9 do 12 hodin – školí Ilona Jaglová. Pro zájemce navazujeme školením "jak účtovat v ESO" (pod taktovkou Tomka Hurta). Mezi oběma bloky bude pauza na oběd.

Zájemci o školení ve Svitavách se můžou hlásit na e-mail ika.syk@seznam.cz do 31. října, následně jim zašleme doplňující e-mail.

 


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu