Na apríla se rozjela Hořcová výzva!

denisa
Asociace
V neděli 1. dubna jsme spustili mezioddílovou soutěž Hořcová výzva. Do plnění úkolů se tomíci dali s obrovskou vervou. Do výzvy je nyní přihlášeno 1557 hráčů ze 70 oddílů z celé ČR. Soutěžící skládají origami, hledají na obloze Polárku, otužují nohy, přišívají knoflíky, lezou na rozhledny a kopce, pořádají pikniky na náměstí  a plní další netradiční úkoly.
 
A pokračujeme dalšími čísly, do této chvíle je dohromady splněno 4669 úkolů a hráči už získali 78 speciálních odznaků. Úkoly, pravidla a aktuální pořadí sledujte na http://www.horcovavyzva.cz.
Své zážitky ze hry někteří sdílí na Facebooku, můžete se podívat na stránku "Hořcová výzva" ( https://www.facebook.com/Horcovavyzva/) nebo také na skupinu "tomíci a Hořcová výzva" (https://www.facebook.com/groups/233731373854055/ ). 
 
Pro ty, kteří by nevěděli, o co se jedná, ještě jednou krátce rekapitulujeme: hořcová výzva je tomícká soutěž, která bude trvat 6 týdnů (od 1. dubna do 13. května). Děti i vedoucí v ní plní 100 konkrétních úkolů, za které získávají body a odznaky. Pojďte do toho také!
 
Anežka Klabanová a Ivo Skoček - Hop
 
 
Video hronovských Lotrů z plnění Hořcové výzvy:https://we.tl/VHZ7FNYHWg
Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu