Hořcová výzva mění životy tomíků

lukas.husek
Asociace

Nevěříte?
Otcové přicházejí pozdě do práce, děti do škol. Matky nestačí vařit obědy, snídaně, večeře.  Proč?  Plní úkoly. Někteří lidé nevycházejí mnoho dní ze svých bytů a jejich okolí je postrádá! Proč?  Protože jeden z úkolů HV říká, že člověk nesmí použít …dveře!  Nesmí použít ani okna, nu nastojte!

Děti trhají nohama na cucky drahé zahraniční časopisy, lezou po stromech… Jiné děti jiné stromy objímají, pustit je nechtějí. Proboha, snad se neinspirovaly…?!?! Autoři Hořcové výzvy obrátili naruby životy desítek rodin v asociaci tomíků.

V lesích vznikají tisíce domečků pro skřítky. Tolik skřítků není v celé EU, kolik jich máme teď díky výzvě v českých a moravských lesích….

Pokud nemáte Hořcové výzvy ještě dost, poslechněte si ve středu 4. dubna od 14,30 Český rozhlas Dvojku. I tam se bude o HV hovořit!

Tomáš Novotný


Komentáře

Naprosto souhlasím! Co mě překvapilo ještě více je zapojení rodičů! Sami se mezi sebou domlouvají na společných výletech a aktivitách, jsou neskutečně kreativní, spojují i více výzev do jedné. Klobouk dolů, celej ten nápad má obrovskej přesah.


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu