Hořcová výzva je všude kolem nás...

lukas.husek
Asociace

Pátý den plní  stovky hráčů - tomíků nejrozmanitější úkoly Hořcové výzvy. Účastníci soutěže se tak dostávají do vtipných, ale i velmi náročných a těžko zvládnutelných situací, jak dokazuje např. článek Stanislava Praise-Permona. Posuďte sami z novinové zprávy, do jak prekérní situace se jinak seriozní vedoucí a člen rady vzdělávání dostal:

Nelidský řev otřásl ostravskými ulicemi
 
Poklidné ostravské ráno bylo narušené nelidským řevem. Přivolaná policejní hlídka nemusela dlouho pátrat, odkud se řev ozývá. Jak bylo ovšem jejich překvapení, když po vylomení dveří a vniknutí do bytu zjistila, že se nejedná o nahlášené domácí násilí, ale úplně o jinou činnost. Nezodpovědný SP (52), který se vydává za jakéhosi vedoucího tomíků, stál ve sprchovém koutě a řval.
Tekla na něho studená voda. Když chtěla hlídka vodu zastavit, vedoucí je se slzami v očích prosil, aby to nedělali, že bude muset plnit cyklus celý znova. Blekotal cosi o nějaké Hořčičákové či Hořcové výzvě (přes drkot zubů mu nebylo rozumět).
Poté, co hlídka použila donucovací prostředky, a vyvlekla SP ze sprchovacího koutu, se dotyčný uklidnil a nechal se pokojně odvést na služebnu, aby podal patřičné vysvětlení.
 
Že Hořcová výzva hýbe republikou, dokazuje i návštěva Ondřeje Šejtky v Českém rozhlase. Ondra byl ve středu 4. dubna hostem Václava Žmolíka v Českém rozhlase Dvojka a rozhovor se vedl, jak jinak,  na téma Hořcová výzva!
 
Záznam si můžete pustit zde: http://www.rozhlas.cz/dvojka/zaznamy/#/2018-04-04/14 (odrolujte stránku až na relaci od 14 hodin a tu pusťte, výstup Ondry Šejtky je od 14:31)

Zkrátka, Hořcová výzva je všude kolem nás!
Sledovat ji můžete na webu: http://www.horcovavyzva.cz a na Facebooku: https://www.facebook.com/Horcovavyzva/ nebo
 
 
Lukáš Hušek
Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu