Nekončící cesta- podpořte cestovní deník bývalého tomíka!

denisa
Asociace
 
Ahoj tomíci!
 
Někteří z vás mě dobře znají, jiní už o něco méně. Mé jméno je Petr Slavík a dlouhá, předlouhá léta jsem působil nejdřív jako řadový člen a od čtrnácti let jako instruktor v turistickém oddíle Nezmaři v Bílovci. Nyní je mi pětadvacet a mám už za sebou pár nachozených a nacestovaných kilometrů po naší vlasti i po Evropě.
 
Ovšem minulý rok se mi naskytla jedinečná příležitost vycestovat s kamarády do USA a prožít tak měsíc plný dobrodružství v divoké přírodě i nasát atmosféru velkoměst. Projeli jsme čtyři státy na západním pobřeží a zažili toho tolik, že jsem se rozhodl vydat o tomto cestování knížku. Popisuji v ní veškerá dobrodružství, která jsme prožili ve státech Kalifornie, Nevada, Utah, Arizona. Co jsme viděli a jak na mě působila místa jako např. Grand Canyon. Procestovali jsme přes 10 národních parků, zažili vyprahlou poušť i zelené lesy. Překonávali vysoké hory i chodili po dně solného jezera v Údolí smrti. 
 
Knížka je nyní ve stádiu projektu a čeká na podporu. O jaké podpoře mluvím? K tomu, aby se mohla kniha vydat a projekt realizovat, je třeba vybrat určitou peněžní částku. Toto je možné prostřednictvím níže přiloženého odkazu, na který stačí kliknout - za příspěvky samozřejmě bude dárce obdarován. Pokud budete chtít podpořit vydání knihy, třeba pár korunami, nebo jen tím, že o tom řeknete kamarádům, známým, budu moc vděčný.
 
Váš tomík Petr.
 
 
 
 
Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu