Pár stručných informací o dotacích pro II. pololetí letošního roku

denisa
Asociace, Ekonomika
PD I - výpravy  
V elektronické evidenci jsou otevřené formuláře na proúčtování dotace za jednodenní a vícedenní akce oddílu – uvádět můžete akce z celého roku. Podmínkou jsou přiložené seznamy účastníků s datem narození, adresou bydliště a rozpočtem nákladů. Je třeba přiložit i kopie dokladů za uvedené náklady.  Formulář lze vyplnit  nejpozději do 6.11. Po tomto datu se formulář uzavře.
 
Zelené víkendy, Regionální akce, Pohádkový les 
V elektronické evidenci jsou zpřístupněny formuláře k vyúčtování jednotlivých aktivit oddílu, které se konaly ve druhém pololetí letošního roku (těch, které nejsou uvedeny v PD I-výpravách). Požadavky budou uspokojeny pouze za předpokladu, že po vyplacení dotací za tábory a výpravy zbydou volné dotační prostředky. Datum pro odevzdání vyúčtování je do 6.11. Případné přeplatky desátků budeme vracet na vaše účty.
 
Výchovné akce 
V současné době jsou také otevřeny formuláře na vyúčtování všech výchovných akcí konaných ve druhém pololetí letošního roku (základní výchova, individuální a odborná výchova). Formuláře vyúčtujte nejpozději do 31.10. Po tomto datu se formulář automaticky uzavře.
 
Děkujeme za spolupráci,
Kateřina Adamcová

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu