Přiblížila se Bambiriáda 2011

Ondra
Asociace

Informace o pražské Bambiriádě.

V příloze níže si můžete stáhnout přihlášky na Bambiriádu 2011 v Praze.

Bambiriáda se v letošním roce uskuteční v celostátně stanoveném termínu, a to od 26. do 29. května. ČRDM pevně věří, že nám opět vyjde vstříc jak Vysoká chemická fakulta, tak i MČ Praha 6 a bude tak Bambiriáda opět na Kulaťáku.

Motto Bambiriády 2011 je \\\máme se o co podělit\\\. Tímto mottem se chce bambiráda přiblížit k Evropskému roku dobrovolnictví. Podělit se můžeme o čas, znalosti, radost, starosti, zážitky nebo i materiální věci. Všude je slyšet jen, že na spoustu věcí nebudou peníze, že se budeme muset obejít bez spousty věcí, ale pořád zbývají věci, které nemají jen hodnotu peněz. Na takové hodnoty stojí za to právě teď poukazovat a podle mého právě vy se máte s návštěvníky o co podělit.

Cílem Bambiriády je tedy seznámení veřejnosti s aktivitami sdružení dětí a mládeže a středisek volného času, představení jejich aktivit novinářům (zástupcům médií), setkání sdružení (vedoucích a dětí), získávání nových členů a spolupracovníků, ukázka organizačních a prezentačních možností a schopností, s nimiž sdružení a střediska volného času disponují. Veškeré podrobnosti si povíme na první bambiriádní schůzce, kterou plánuji na začátek února.

Vyplněné přihlášky zasílejte nejpozději do konce ledna 2011 na adresu: Blanka Lišková, Česká rada dětí a mládeže, Senovážné náměstí 977/24, 116 47 Praha 1. Nezapomeňte obálku výrazně označit heslem \\\Bambiriáda - přihláška\\\.

Velmi se těším na společné setkání.

S pozdravem

Blanka Lišková

Česká rada dětí a mládeže

tel.: 234 621 296, 777 891 787