Finále jednadvacítky malých oddílů na Polaně

Ondra
Asociace

O víkendu 22. až 24. října proběhla finále soutěže 21. malé oddíly na Polaně, velké ve Sloupu

Na Polaně si sáhly na místa vítězů letos jiné oddíly než před dvěma lety. Na první příčku se vyšplhali Maracaibo z Třince, druzí byli Saturni z Plzně a třetí místo obsadili S.T.A.Ň.náci z Prahy. Bramborovou medaili dostali po čtyřletém vládnutí Lotři z Hronova, kteří při gratulaci vítězům řekli, že jim to tedy na dva roky půjčují :o) , a krásné páté místo obsadili Dakoti z České Lípy.

Mix fotek naleznete zde.


Atmosféra byla parádní, bojovnost jednotlivých oddílů střídalo vzájemné přátelství. Perfektně navazující slet her a úkolů byl skvěle nastaven tak, aby hlava i tělo byli zapojeni do posledních sil. Počasí nám přálo a spokojenost byla vidět na všech zúčastněných.

Za TOM S.T.A.N. bych ráda velice poděkovala zejména organizátorům Hopovi a Věrce, ale také vedoucím a jejich dětem. Byl to báječný víkend, na který se jen tak nezapomíná.

seKačka

PS: Sušenka...


A ještě nám do mailu přistálo i malé poděkování od Lotrů


Ahoj,
rád bych poděkoval jménem Lotrů za krásný víkend, který pro nás připravili organizátoři finále \\\21\\\ na Polaně. Celý program byl opět nabitý soutěžemi a hrami a nádherným počasím a přírodou Beskyd. Takže ještě jednou díky Hopovi i Věrce a také celému vedení asociace, které podporuje a pořádá tuto soutěž.


Za hronovské Lo3
Tomáš Buriánek