Finále jednadvacítky velkých oddílů ve Sloupu

Ondra
Asociace

O víkendu 22. až 24. října proběhla finále soutěže 21. malé oddíly na Polaně, velké ve Sloupu v Čechách.

Ve Sloupu se pořadí vítězů neměnilo - stejně jako před dvěma roky vyhrály Zlaté Šípy z Valmezu, druzí byli Kamarádi z Pacova a třetí šikovní vodáci, Kadeti z Červeného Kostelce.

Na přiložených fotkách i komentáři můžete nahlédnout do příjemného podzimního víkendu a o tom,jak se činili borci pod taktovkou Ivoše Skočka na Polaně v klání malých oddílů si můžete přečíst v další aktualitě.

(ton)

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:\Normální tabulka\; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:\\; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:\Times New Roman\; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

Letošní finále „ 21“ očima družstva z oddílu Kadet 

V pátek vyrazilo naše družstvo ve složení Cibule, Luba, Xena, Kometa a Smajl na dlouhoum cestu. Šest hodin se kodrcali vlaky a autobusy, aby ve stanoveném čase dorazili do Sloupu v Čechách, kam jeli náš oddíl reprezentovat. V minulém ročníku jsme vybojovali třetí místo a tak družstvo čekal nelehký boj. Soutěžili ve vaření, znalosti morseovky, odlévání stop, v botanice, řešili šifry, protáhli si těla při prolézačce pomocí kolíků a při prezentaci oddílu se pochlubili naší činností. Obrazovou prezentaci komentoval Cibule a zhostil se toho skvěle.

Večer se naši stali iniciátory vypečené hry na schovávanou, kterou začali a postupně se přidávali další a další lidičky. A večer si ještě s partou kamarádů z ostatních oddílů poseděli při kytaře. A někteří seděli opravdu dlouho. Však měli dost času dospat se při nedělní nekonečně dlouhé zpáteční cestě.

 Na rozdíl od minulého ročníku si naši celou soutěž a celkovou atmosféru moc a moc chválili. Dík tak patří organizátorům za zdařilé disciplíny, výborné jídlo a kamarádský přístup. A našemu družstvu za bojovnost a šikovnost, která se zasloužila o to, že jsme obhájili krásné třetí místo. A to druhé nám uteklo jen o pověstný chlup. Měli jsme s druhým družstvem stejný počet bodů, ale oni měli o jedno vítězství v disciplíně víc. I tak je to skvělý výsledek. A ještě jsme získali spoustu nových kamarádů. Myslíme si, že takové přátelské měření sil a trocha toho pochlubení vlastní činností je moc skvělá a pro členy oddílu hodně motivující. 

Za organizaci soutěže děkuje 

TOM 19208 Kadet Červený Kostelec.