Galavečer k 65. výročí založení BVÚ

Ondra
Asociace

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:\\\Normální tabulka\\\; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:\\\\\\; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:\\\Times New Roman\\\; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

Dne 5.11.2010 v 18 hod. pořádá TOM BVÚ galavečer spojený s koncertem Pavla Dobeše k 65. výročí založení oddílu. To ale není vše, připravujeme další překvapení.

Na galavečer jsou srdečně zváni všichni příznivci TOM BVÚ a široká oddílová veřejnost. Akce se koná v kompresorovně Hornického muzea v Ostravě Petřkovicích.

Pro zjištění zájmu o akci a její hladký průběh, budou zájemcům zasílány mailem vstupenky. V případě, že byste se chtěli zúčastnit napište e-mail na bvu@bvu.cz. Podrobnosti o akci jsou průběžně aktualizovány na www.bvu.cz.

Všichni jste srdečně zváni!

TOM BVÚ