Kurz na motorovku pod patronací Ligy lesní moudrosti

Ondra
Asociace

Liga lesní moudrosti připravuje kurz práce s přenosným nářadí s motorem (PNM). Pro lepší pochopení se jedná o kurz, který opravňuje k používání například motorové pily na akcích a táborech. Každý kdo pracuje s příslušným nářadím a nečiní tak ve svém soukromí, by tento kurz měl mít.

Školitelem je místonáčelník České tábornické unie Miroslav Mikeš - Kocour. Kurz se sestává z teoretické, praktické části. V případě úspěšného absolvování je školitelem vystaveno časově omezené oprávnění. Toto oprávnění by například mohl chtít ze zákona vidět hajný, když budete žádat o přidělení dřeva k samovýrobě na tábor.

Kurz se uskuteční 22.- 24.10.2010 V Michalových Horách na faře LLM, praktická část bude probíhat v porostu v údolí Kosího potoka(mapka - ZDE). Cena kurzu je 1000,- pro nového absolventa a 300,- opakování.

Stravování a detaily k ubytování budou upřesněny podle počtu přihlášených zájemců.

Prosím, hlašte se do přihlašovadla. Kdo přijedete autem, uveďte to do poznámky, aby bylo možné zajistit parkování u objektu. Fara se nalézá u kostela v Michalových Horách, nedaleko Chodové Plané. Souřadnice: 49.897582, 12.782593.

Na shlednanou se těší Aleš Sedláček - Tokaheya za LLM a Miroslav Mikeš - Kocour za ČTU