Pozvánka na výstavu fotografií z Nového Zélandu

Ondra
Asociace

Fotograf Milan Blšťák, mj. pražský vedoucí TOM, by vás rád pozval na výstavu fotografií z cesty po Zélandu.

Ahoj a dobrý den všichni přátelé, kamarádi a přátelé přátel,

(neurazte se oslovením, posílám mail skoro 200 lidem a jednotné oslovení neznám). Připravil jsem konečně malou mini galerii (zde) a uložil tam výběr fotografií z Nového Zélandu. Letní promítání přece jen nebylo technicky podle mého gusta (i když jinak byl večer a setkání opravdu SUPER!) a barvy a kvalita snímků dostaly trochu na frak. Nabízím tedy dodatečně malou galerii originálů s barevností a kvalitou jakou jsme viděli během té krátké chvíle na Zélandu my. Je určena na mnohé žádosti i pro ty z vás, kteří se nemohli promítání zúčastnit. Věřím, že se vám všem budou líbit.

Současně zmíním další dvě akce:

1. na jaře a podzim 2011 se uskuteční moje už !!PADESÁTÁ!! autorská výstava makrofotografií. To stojí za oslavu. Samotná akce proběhne formou dvou zajímavě technicky řešených velkých výstav (jedna z toho venkovní) v centru Prahy. Všechny vás samozřejmě zvu… Podrobnosti najdete postupně na mém webu v aktualitách (viz níže). Poprosím vás v té souvislosti o spolupráci… hledám na realizaci sponzory (protože to budou výstavy opravdu velké). Kdybyste měli nějaký zajímavý nápad na koho se obrátit a kdo by mohl celý projekt podpořit, dejte mi prosím vědět nebo doporučte – budu vám vděčný za každý tip.

2. během října a listopadu 2010 začnu nabízet na mých webových stránkách na prodej rámované makrofotografie z posledních výstav…jakýsi doprodej za 40 – 60% původních cen. I výtěžek z tohoto doprodeje už jde na přípravy realizace dvou nových jubilejních výstav. Kdybyste tedy chtěli někomu udělat radost na Vánoce nebo si zpříjemnit interiéry firmy, bude to zajímavá příležitost. Podrobnosti najdete od neděle 10.10. 2010 v aktualitách (klikni sem), odkaz na prodejní galerii (náhledy obrazů, ceny, rozměry) také tam.

… a abyste se nenudili, dodatečně i odkaz na minigalerii Nového Zélandu - klini sem.

Díky, že jste dočetli až sem, pěkný den a vlastně už i pěkný podzim.

Milan Blšťák