Česká rada dětí a mládeže mapuje klubovny

Ondra
Asociace

Vážení tomíci,

Česká rada dětí a mládeže v současnosti připravuje projekt, který by měl mapovat místa, na kterých se koná nějaká mimoškolní činnost s dětmi a mládeží. Vytváříme elektronickou mapu ČR, která bude obsahovat informace o klubovnách, tělocvičnách, školních třídách atd., kde se schází nějaký oddíl, spolek apod. Rodič, který navštíví tyto stránky, lehce zjistí, zda je v blízkosti jeho bydliště nějaká klubovna, kam by své dítě mohl přihlásit. Na mapě budou místa označena speciálními symboly. U každého symbolu pak bude možné zobrazit informace jako např. jméno sdružení, adresu klubovny, kontaktní osobu, kontaktní telefon, či email, dále zde bude také odkaz na webové stránky oddílu. Vzhledem k tomu, že ne všechna sdružení webové stránky vlastní, bude zároveň fungovat odkaz na stránky google.com, který vyhledá články, nebo jakékoliv informace o zobrazeném oddílu. Byl bych velmi rád, aby na této mapě bylo co nejvíce kluboven tomíků. Čím více jich totiž bude, tím více potenciálních členů asociace může získat. Byl bych velmi rád, pokud byste mi zaslali informace o Vaší klubovně na adresu ondra@a-tom.cz do konce dubna 2010. Rádi bychom, aby mapa byla již plně funkční na letošní Bambiriádě, kde ji bude možné prohlížet na monitorech, či interaktivní tabuli. Abychom mohli klubovnu na mapě zobrazit, potřebujeme znát informace:

Jméno oddílu, adresa klubovny, město, PSČ, kontaktní osobu, kontaktní email, kontaktní telefon, webové stránky

Vámi zaslaná informace může pak vypadat např. takto:

TOM 123 Fešáci, V Kotěhulkách 3, Kotěhulky, 258 35, Jan Novák, honza.novak@tomici-fesaci.cz, +420 602 123 456, http://www.tomici-fesaci.cz

Pokud si nepřejete uvádět telefon, či emailovou adresu, tak nemusíte. Alespoň jeden kontakt by se zde objevit ovšem měl. Pokud nemáte webové stránky, nic se neděje, důležitá je informace, že se někde scházíte a rodič Vás tak může kontaktovat.

Naší snahou není vytvořit seznam adres vedoucích oddílů, ale míst (kluboven, tělocvičen, školních tříd, hřišť apod.), kde se něco zkrátka děje.

Budu velmi rád, pokud ostatním sdružením ukážeme, že místa, kde řádí tomíci, jsou po celé republice a že je jich opravdu mnoho. Za zaslané informace předem děkuji, pomůžete tím dobré věci.

Ondra Šejtka, zástupce tomíků v ČRDM