Fotografování v podzemí

Ondra
Asociace

Pojď si vyzkoušet, jak se fotí v místech, ve kterých je jen to světlo, které si tam přineseš.

Pro zájemce o fotografování v podzemí připravujeme další běh kurzu, na kterém se naučí, jak dostat sebe i techniku na zajímavá místa, jak se v podzemí pracuje se světlem a jak se vlastně pořizují ty krásné fotky, které se objevují v různých časopisech a kalendářích. V neposlední řadě prozradíme i pár fíglů, jak fotit na obyčejné prohlídce s průvodcem tak, aby nemuseli litovat peněz za povolení fotografovat.

Náplní kurzu bude nejen teorie, ale i praktické fotografování v místech, kam se veřejnost běžně nepouští. Navazovat bude i pár slov o úpravě, tisku a prezentaci fotografií. Sobotní seminář a fotoexkurzi povede Marek Audy.

Kurz proběhne 25. - 27. 4. 2008 v prostorách Ekologického volnočasového centra Švýcárna v Josefovském údolí u Adamova. Podrobné informace a automatické přihlašovadlo je na adrese http://www.volny.cz/novazeme/co_bude/0804_speleofoto/0804_speleofoto.html

Pořadatelem akce je TOM Nová země ve spolupráci s Cestovatel, o.s., základním článkem Hnutí Brontosaurus Modrý kámen a jeskyňářskými skupinami ze střední části Moravského krasu.