Školení vedoucích TOM 2013 - Kamenka

stanislav.prais
Vzdělávání – proběhlo

1. - 3. 3. 2013 Kamenka

 

První březnový víkend proběhlo na asociační základně v Kamence školení mladých vedoucích, kteří se sjeli ze všech koutů naší krásné turistické vlasti. Sešla se úžasná parta mladých lidí ve věku 17 -35 let z různých oddílů s různým zaměřením. A také s různým očekáváním. Nutno podotknouti, že valná část z nich očekávala suše teoretické nikdy nekončící vysedávání v učebně a psaní sáhodlouhých záznamů z bezpochyby důležitých přednášek.

Chyba lávky, přátelé!

Celý školící víkend probíhal ve znamení pohybu, her a plamenných diskuzí....

Ujasnili jsme si veškeré možné i nemožné úkoly, které by měl vedoucí během roku bravurně zvládat, zorientovali se v právu nejen táborovém, nahlédli do sociálních vztahů v dětských skupinách a pod taktovkou Kačky záchranářky si zopakovali základy poskytování první pomoci. Jednotliví účastníci si také odprezentovali svoje domácí úkoly, které měly prověřit jejich schopnost zorganizovat a kompletně připravit oddílovou výpravu. Celé dva dny byly pravidelně prokládány spoustou zajímavých a v podání dospělých lidí i velmi akčních her, které zajisté obohatí oddílové zásobníky všech zúčastněných.

Za své snažení byli všichni řádně odměněni nejen patřičným osvědčením, ale také luxusně vybavenou pohotovostní lékárnou.

Školení je za námi. Účastníci odjeli nabití dojmy, poznatky, radami a zkušenostmi ostatních. A s pokladem největším, s kapsou plnou kontaktů a domluvených mezioddílových akcí.

Velké díky celému lektorskému týmu za skvěle připravenou akci a účastníkům za nádhernou atmosféru. A také Mamce, za pravidelnou, teplou a skvělou stravu.

    Díky a nashledanou na dalším kurzu......

                                                                            za lektorský tým      Molly

 

A komuže patří jmenovité poděkování?

Standovi Permonovi Praisovi, Kubovi Kubayzovi Glasovi, Kačce Fiuraskové, Blance Molly Cermánkové a Petrovi Skupíkovi Soukupovi

Fotografie: