Získejte levnější deskovky na tábor!

Ondra
Asociace

Sháníte deskové hry pro váš oddíl? Chcete je získat levněji? Níže zasíláme zajímavý tip na projekt společnosti MINDOK. V Minulých letech se do projektu zapojily např. oddíly Dakoti, S.T.A.N. Chippewa, či Máci, ale jistě mnoho dalších.

Již šestým rokem pořádá firma MINDOK projekt "Společenské hry pro letní tábory". Tento projekt je určen organizacím, které pracují s dětmi a v době letních táborů chtějí dětem nabídnout plnohodnotnou volnočasovou aktivitu nebo alternativní program v podobě společenských her.

Vzhledem k tomu, že zájem ze strany organizací neustále roste, proto i letos MINDOK pečlivě vybral sadu her, kterou oddíly mohou získat za zvýhodněnou cenu. Aby byly pokryté požadavky co nejvíce zájemců, naleznete v sadě jak hry pro menší děti, tak hry pro dospívající i dospělé, sada zahrnuje hry pro jednotlivce i pro velkou skupinu hráčů. (Přesný seznam her získáte přímo od společnosti MINDOK, zatím není známá.)

Balíček her je k dispozici za výhodných podmínek, podobně jako v předchozích letech – místo doporučené ceny 3 789 Kč zaplatíte za celou sadu 11 her jen 1 900 Kč

Máte-li zájem se letos do projektu zapojit, kontaktujte společnost MINDOK na emailu tabory@mindok.cz. Zašlou vám podrobné informace. S odpovědí neotálejte, kapacity projektu jsou omezeny a v minulých letech museli řadu zájemců odmítnout.

Ondra Šejtka