Školení hlavních vedoucích táborů se povedlo

denisa
Asociace, Vzdělávání – proběhlo

O víkendu 16 – 18. 5. 2014 proběhlo v Ochozech školení hlavních vedoucích táborů. Všichni účastníci, ať už to byli tomíci či netomíci, zvládli nástrahy počasí i závěrečný test úspěšně, a tak přibylo dvaadvacet proškolených hlavních vedoucích táborů.

Atmosféra celého školení byla přátelská a pozitivně naladěná. Školitelé Stanislav Prais – přezdívkou mnohým známý Permon - celou akci spolu se svým kolegou a naším „zajišťovatelem stravy i střechy nad hlavou“ Zdeňkem Rolincem doplňovali svými zkušenostmi i historkami.

Večer se zpívalo v doprovodu kytary a chvílemi se ozývaly vítězné pokřiky těch, kterým se podařilo vyhrát v kostkách či nově naučené hře – Čaturanga.

Nechyběly fotografie z krásných tábořišť, celotáborových her i praktické poznání nových her, které si připravili všichni účastníci. Mnozí z nich při těchto hrách pak nastavili blátu a dešti své svrchní oděvy a domů jsme se všichni vraceli sic zabláceni, ale s průkazkou HVT a příjemně znaveni po celovíkendové akci.

Pokud budou tábory a oddíly vést tito hlavní vedoucí, jsem přesvědčena, že děti budou nadšené, spokojené a plné zážitků – a o co více nám jde?!

Děkujeme školiteli Standovi Praisovi-Permonovi a za skvělou kuchyni a pozitivně naladěné místo základny oddílu Pawnee – Bystřice pod Hostýnem v Ochozech Zdeňkovi a Janě Rolincovým!

 

Alena Ščuková

vedoucí TOM 20609 UMTÍK


Komentáře


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu