Nabídka tábornického a turistického materiálu

lukas.husek
Asociace, Ekonomika

Vážení kolegové, do konce února je možné požádat o materiálovou dotaci, která bude čerpána mimo jiné z prostředků poskytnutých KČT. Formulář najdete v příloze nebo v sekci „ke stažení“.  Nově je také možné vyplnit formulář v evidenci. Při přidělování dotace budou mít přednost ty oddíly, které v loňském a předloňském roce o materiálovou podporu nežádaly.  Podmínkou dotace nad 12 000,-  bude opět odpracování brigády na některé z našich základen.

Finanční podporu od klubu bude možné čerpat i na vaše významné oddílové akce. Dotace se bude vztahovat na cestovné hromadnou dopravou, na ubytování účastníků případně na vstupné.  Budeme podporovat i významné akce pořádané KČT (zimní sraz, letní sraz a podobně). V případě zájmu o tento druh podpory vyplňte prosím přiložený formulář.

Přidělení dotačních prostředků podléhá schválení ze strany KČT.  O výsledku vás budeme informovat v okamžiku, kdy dostaneme od klubu vyjádření. Termín je v současné době v jednání. Vyplněné formuláře prosím posílejte nejpozději do 28.2.2015 Alici Pařízkové na e-mail alpa@a-tom.cz.

Alice Pařízková


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu