Členské průkazy, slevové karty...

omanek
Asociace

Vážení kolegové,

někteří se ptáte, jak to bude od příštího roku s členskými průkazkami. Připomeňme, že Asociace TOM jako spolek žádné „vlastní“ průkazky nemá. Na tom se nic nemění. Ty oddíly, které chtějí mít pro své členy plastové kartičky, mají v současnosti dvě možnosti:

a) Členská karta Asociace TOM

b) Členský průkaz KČT

Obě kartičky jsou plastové a je jen pouze na vás, zda si je pořídíte. Nemusíte mít tedy kartičku žádnou, můžete mít jednu nebo druhou a nebo si můžete pořídit obě. A jaké jsou mezi nimi rozdíly?

 

a) Členská karta Asociace TOM

Členská karta tomíků obsahuje fotografii a lze ji pořídit v základní nebo studentské variantě, obsahuje navíc logo EYCA (Evropská karta mládeže), díky kterému kartička skýtá některé zajímavé slevy a výhody, zároveň díky fotografii jí lze využít i jako průkaz pro členy mladší 15 let (např. do vlaku). Tuto kartu považujeme za užitečnou a doporučujeme vám její pořízení.  Je šita našemu spolku na míru, a to i graficky. Karta EYCA stojí pouhých 10 Kč pro osoby do 30 let, pro starší pak 20 Kč. Kartu si můžete objednat v Evidenci Asociace TOM, bližší popis naleznete na webu:

https://www.a-tom.cz/asociace-tom/clenske-karty-eyca

 

b) Členský průkaz KČT

Nově si můžete pořídit členský průkaz KČT. Tato karta přináší také některé slevy skrze označení Sphere Card. Kartička je k dispozici ve třech cenách dle služeb, které nabízí a to: 50 Kč, 450 Kč a 1.150 Kč, více naleznete v článku na našem webu: https://www.a-tom.cz/clanek/17657-nove-clenske-prukazy-kct-prosim-ctete. Stávající papírová kartička KČT a Asociace TOM (modrá s fotkou a logy obou spolků) se už vydávat nebude a její platnost končí koncem letošního roku (2015) Nový členský průkaz KČT nebude obsahovat fotku člena.

 

 

Můžete si samozřejmě pořídit karty obě nebo žádnou (členská karta je jen bonus, nikoliv podmínka členství).

 

S pozdravem vaše ústředí

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu