Tomíci mohou jezdit vlaky ČD s 5% slevou!

Ondra
Asociace, Ekonomika

Každý řádně registrovaný oddíl tomíků může využít nabídky ČD na slevu na veškeré vnistrostátní jízdné ve výši 5%. Díky spolupráci České rady dětí a mládeže a Českých drah tak můžete ušetřit několik stokorun při oddílových akcích.

 

Po dlouhém jednání se zástupcům ČRDM podařilo podepsat Memorandum o spolupráci mezi ČRDM a Českými drahami. Vleklá jednání, která začala téměř před rokem u ministra dopravy pana Dana Ťoka, jsou u konce. Díky stvrzené spolupráci ČD nabídly členům ČRDM a tedy i členům Asociace TOM slevu 5% na veškeré vnitrostátní jízdné (nad rámec běžných slev). Slevu lze uplatnit při nákupu jízdenek přes eShop Českých drah na adrese https://www.cd.cz/eshop/ a platbu jízdného kartou online.

 

V eShopu ČD si každý oddíl vytvoří vlastní registraci a následně může nakupovat levnější jízdné. Sleva se vztahuje na jízdné, které je spojené s činností oddílu apod. Registrace do eShopu ČD probíhá ve 2 krocích a to registrace fyzické osoby (vedoucího oddílu, nebo jiné zodpovědné osoby, na kterou je účet veden) a následné rozšíření na právnickou osobu, IČ vašeho oddílu. Pro užití slevy budeme využívat program „ČD Firmám“, který však Memorandum o spolupráci upravuje, především z něj odstraňuje nesmyslné sankce při porušení pravidel. Registrace je však totožná a je třeba do programu ČD Firmám vstoupit. Pracovníci ČD pak dle zaslaných seznamů ověří, že se jedná o organizaci, která má na slevu nárok a registraci potvrdí. Poté budete mít již možnost nakupovat přes eShop ČD se slevou. Pro nákup je možné rovněž užívat aplikaci pro mobilní telefon.

 

Přesný popis registrace do Sshopu naleznete na adrese: http://crdm.cz/download/mailing/20160205/registrace-do-eShopu-CD.pdf

 

Podepsané Memorandum obsahuje i důležitou pasáž o respektování grafického manuálu Českých drah a využití loga ČD v případě použití informací o celé slevové akci na vašich webových stránkách, v časopisech apod. Prosíme proto, abyste při šíření informace o celé akci respektovali odstavec 9.8 memoranda:

Česká rada dětí a mládeže a její členské organizace se zavazují seznámit své členy s nabídkou ČD a jejím užitím, řádným používáním názvu obchodní firmy ČD a/nebo názvu jejich produktů, služeb apod. v souladu s obsahem Memoranda a s pravidly ČD viz www.ceskedrahy.cz, sekce tiskové centrum – Loga skupiny ČD. Porušení povinností stanovených v tomto odstavci ze strany České rady dětí a mládeže nebo jejích členských organizací je považováno za podstatné porušení Memoranda a organizaci bude zrušen uživatelský účet s okamžitou platností.

 

V případě dalších dotazů k využití slevy se prosím obraťte na sekretariat@crdm.cz nebo na ondra@a-tom.cz.


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu