Formuláře pro vyúčtování letních táborů jsou otevřené

lukas.husek
Asociace, Ekonomika

Vážení kolegové,

v elektronické evidenci v sekci Formuláře máte otevřený formulář na vyúčtování letního tábora. Vyúčtování prosím proveďte nejpozději do 10.9.2016, po tomto datu se formulář automaticky uzavře.

Dotaci pro rok 2016 zatím ponecháváme 30 Kč na dítě od 6 do 18 let a den. Vhledem k velkému množství požadavků je velmi pravděpodobné, že budeme muset výši dotace mírně ponížit. To budeme přesně vědět až po všech vyúčtování tj. po 10.9. Garantujeme vám však příspěvek 20 Kč na dítě a den. Příspěvek na dopravu je 15,- Kč na dítě od 6 do 18 let a den, maximálně však do 50% celkových nákladů na dopravu. Příspěvek na tábořiště je 15 Kč na dítě od 6 - 18 let a den, maximálně do 70% celkových nákladů a do 10 000 Kč.

Pro děti 4 a 5 let bude výše dotace 30,- Kč na dítě a den. U těchto dětí nebude příspěvek na dopravu a tábořiště vyplácen. Podrobnosti o způsobu vyúčtování jsou uvedeny v aktuální Dotační kuchařce.

V případě ponížení dotace bych vám opravila (přepočítala) formuláře a případné přeplatky desátků vrátila na vaše oddílové účty.

V případě jakéhokoli dotazu mi prosím piště na email kukatka@a-tom.cz

za ekonomický úsek Kateřina Adamcová


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu