EKONOMICKÉ INFORMACE

lukas.husek
Asociace, Ekonomika
Vážení kolegové, zdravíme vás zkraje září.
Nejprve připomínka nejdůležitějších termínů:
 
- do 10.9. - vyúčtování letních táborů
- do 10.9. - projekty na rok 2017 - neorganizovaná mládež a zahraniční akce 
- do 31.10. - vyúčtování dotací na akce obecně, na materiál, opravy kluboven
 
Žádáme vás o dodržení termínu vyúčtování, elektronické formuláře se po termínu vyúčtování automaticky uzavřou a jsou nedostupné. Upozorňujeme především ty oddíly, které mají s dodržováním termínů každoroční problém. Pamatujte na to, prosím. Děkujeme.
 
- Letní tábory -  termín vyplnění formulářů s vyúčtováním dotace za letní tábory je do  10.9. Dotace budeme posílat na oddílové účty nejdříve v průběhu října. Oddíly, které využijí dotaci na vybavení táborové základny nebo nákup táborového materiálu, musí  přiložit kopie dokladů za pořízený materiál k vyúčtování letního tábora. 
PD I - výpravy  - v elektronické evidenci jsou již otevřené formuláře na proúčtování  dotace za jednodenní a vícedenní akce oddílu – uvádět můžete akce z celého roku. Podmínkou jsou přiložené seznamy účastníků s datem narození, adresou bydliště a rozpočtem nákladů. Je třeba přiložit i kopie dokladů za uvedené náklady.  Formulář lze vyplnit  nejpozději do  31.10. Po tomto datu se formulář uzavře. 
Zelené víkendy, Regionální akce, Pohádkový les – v elektronické evidenci jsou zpřístupněny formuláře k vyúčtování jednotlivých aktivit oddílu za 2.pololetí roku (těch, které nejsou uvedeny v PD I-výpravách). Požadavky budou uspokojeny pouze za předpokladu, že po vyplacení dotací za tábory a výpravy zbydou volné dotační prostředky. O tom vás budeme informovat nejdříve začátkem listopadu. Nicméně i zde je datum pro odevzdání vyúčtování do 31.10. Případné přeplatky desátků budeme vracet na vaše účty. 
Nájmy a energie kluboven – předpokládáme, že i v letošním roce bude možné požádat o dotace na nájmy a energie kluboven. Formuláře zpřístupníme začátkem listopadu. Na vyúčtování bude čas do 30.11. kdy se formuláře uzavřou. 
Projekty na rok 2017 – neorganizovaná mládež a zahraničí – od pondělí 22.8. byly zpřístupněny formuláře na žádosti o dotace pro zahraniční cesty nebo akce určené neorganizované mládeži. Vyplněné formuláře je třeba odeslat nejpozději do 10.9.
 
 
                                                                                  Za ekonomický úsek
                                                                                  Kateřina Adamcová
 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu