Formuláře na dotace a připomínka nejbližších termínů

lukas.husek
Asociace, Ekonomika

Vážení kolegové,

posíláme pár stručných informací o dotacích pro I.pololetí letošního roku a připomínku nejdůležitějších termínů. Na našich webových stránkách v sekci Ke stažení najdete od příštího týdne aktuální Dotační kuchařku 2017. 

Od 10.5.2017  zpřístupníme formuláře na vyúčtování jarního tábora, volnočasových a výchovných akcí a hlášenku na letní tábor. Finanční prostředky vám budeme posílat na účty až poté co, obdržíme letošní dotace od MŠMT.

Bohužel nemáme tyto prostředky stále na našem účtu. Předpokládáme, že od konce května bude již možné dotace rozesílat. Nicméně vzhledem k současné nejisté situaci na politické scéně musíme být obezřetní a opravdu počkat, až prostředky od MŠMT dorazí. Jsme v pevné víře, že vše nakonec dobře dopadne.

Oddíly, které si požádaly o materiálovou dotaci, budeme během příštího týdne informovat emailem.

Dotace na jarní tábory - oddíly, které mají nahlášené jarní tábory, budou  mít od 10.5. zpřístupněn elektronický formulář na vyúčtování. Jarní tábory prosím vyúčtujte nejpozději do 30.6.2017. Po tomto datu se formulář automaticky uzavře.

Hlášení o konání letního tábora – formulář bude zpřístupněn pro vyplnění od 10.5. Najdete ho opět v elektronické evidenci v sekci Formuláře, otevřen bude do 5.6.2017.  Po tomto datu se formulář automaticky uzavře a nebude možné hlášenku vyplnit. Připomínáme, že je třeba vyplnit všechny povinné položky (požadavek MŠMT), jinak nejde formulář odeslat.

Volnočasové dotace a výchovné akce – od 10.5. budou  také otevřeny i formuláře  pro vyúčtování jednodenních nebo vícedenních výprav a výchovných akcí (Pohádkový les, Zelený víkend, Regionální akce a akce výchovné). Připomínáme, že i nadále jsou akce rozdělené pro I. a II. pololetí podle data konání akce. Termín pro odevzdání je 30.7.2017. Po tomto datu se formulář automaticky uzavře.

Informace o výši dotací na neorganizovanou mládež a zahraničí pošleme nejpozději do konce května. Předpokládáme přibližně stejné částky jako v loňském roce.

 Na závěr ještě připomenutí nejbližších termínů:

-          do 5.6. je třeba vyplnit Hlášenku o konání letního tábora

-          do 30.6. prosím vyúčtujte dotaci za jarní tábory

-          do 30.7. lze vyúčtovat akce konané v první polovině roku

V případě jakéhokoli dotazu prosím pište na email kukatka@a-tom.cz nebo volejte na tel. 233 910 486.

Kateřina Adamcová

 


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu