Mimořádná příležitost – profesionální zdravotnický kurz za skvělou cenu!

lukas.husek
Asociace

Nabízíme pro vedoucí oddílů TOM starší 18 let několik volných míst v kurzu Zdravotník zotavovacích akcí dětí a mládeže Zdravokurz. Jde o intenzivní pětidenní školení (40 hodin výuky) v režii týmu zkušených lektorů pod vedením Františka Froda Serbuse. Kurz je postaven na zážitkovém principu. Nejen že dostanete potřebný teoretický základ, ale hlavně budete umět znalosti prakticky použít a vyzkoušíte si své reakce při setkání se zdravotním problémem.

Zkušenosti s prací zdravotníka vám předají lektoři s třicetiletou praxí s vedením táborů. Kurz je za velmi příznivou cenu 500,-Kč (ze standardních 2000 Kč, jiné podobné kurzy stoji 5-6 tisíc Kč), protože je spolufinancován z projektu Vzdělávání organizací VZOR. Po absolvování kurzu získáte certifikát o rekvalifikaci a můžete jezdit na tábory, školy v přírodě a další kurzy jako akreditovaný zdravotník.

Kdy?

Začátek 13. 3. v 19:00 - konec 17. 3. v 14:00

Kde?

Kaprálův mlýn, Ochoz u Brna

Pokud máte zájem, napište Lukášovi Huškovi (lukas.husek@a-tom.cz) nejpozději do 13. 2. 2019. Kvůli spolufinancování z EU projektu je nutné udělat ještě několik jednoduchých administrativních kroků, než se kurz uskuteční.

Pozor, počet účastníků je omezen! Rychlejší vyhrává :-)

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu