Projděte oddílový archiv a pošlete nám zajímavé a originální grafiky

lukas.husek
Asociace

Vážení přátelé,

rádi bychom vás znovu naléhavě oslovili s prosbou o zaslání oddílových grafik, diplomů, vkusných návrhů na trička, obálek časopisů, upomínkových listů na tábory, výpravy, bodovacích lístečků, kartiček  atd. Určitě máte za spoustu oddílových let něco podobného v archivu. Zajímají nás i tiskoviny vyrobené na počítači.

Stále chceme vydat soubor oddílových grafik, ale příspěvky se schází zatím velmi pomalu.

Proto vás chceme znovu poprosit, zda byste nám nějaké pěkné originální - ručně tvořené oddílové grafiky (současné i historické) a obrázky mohli nascenované poslat nejlépe přes Úschovnu na adresu: chalupy@a.tom.cz. U každého obrázku musí být popisek, z jaké oddílové akce to je, z jakého roku a kdo je autorem. Stačí tak 3-4 kousky. Preferujeme všechny grafiky, diplomy atd. vyplněné, podepsané, aby bylo vidět, že už prošly rukama tomíků.

Obrázky by měly splňovat tato technická data: rozlišení scanu by mělo být nastaveno na minimálně 300 dpi, obrázek nesmí být rozmazaný.

Pokud možno nám neposílejte celé kroniky a časopisy. Jednak se bojíme, že se ztratí někde na poště, jednak je nechceme shromažďovat na ústředí. Pokud byste je přeci jen posílali, prosíme zásadně doporučeně či kurýrem, neradi bychom, abyste o takové cenné poklady přišli.

V příloze posíláme vzorek náhledů (ty ovšem nesplňují technická data), o jaký druh tiskovin máme zájem.

Termín dodání ideálně do půlky října 2019.

Moc děkujeme za zaslání.

Zuzana Antošová

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu