Pevné nervy, dobrou víru, optimismus a zodpovědné chování!

lukas.husek
Asociace

To vám, milé kolegyně a milí kolegové vedoucí, jakož i spolková mládeži, přeju jménem vedení spolku v dnešní nelehké době.

Nedá se nic jiného než zopakovat, aby i tomíci bez výjimek dbali pokynů státních autorit, hygieniků. Oddílová činnost, má-li být nějaká, pak jedině  na dálku.

Nesnažte se prosím zákazy a nařízení obelstít.  Média na nás přeci chrlí dosti argumentů pro to, aby se tak nedělo. Jde o zdraví, jde o život.

Naopak - nabádejte děti a mladé lidi, na které máte vliv, aby se zbytečně nesdružovali,  nosili roušky, zachovávali hygienické návyky.

Přidám hned dvě zprávy  k ukrácení nudy. Už jsem anoncoval, že (nejméně) dvé hlav ve Valmezu přemýšlí, jak inovovat Hořcovou výzvu do časů virových. Jsou blízko a pravděpodobně od  nejbližší středy  spustí předskokana Hořcové výzvy,  hříčku Nalož to!

Pak neváhejte a zapojte se s oddíly.  Hra potrvá od 18. března do 28. března a bude určena pro všechny: kamarády, známé, veřejnost, voliče všech stran bez rozdílu...ano, všech, opravdu všech! :))

Více od středy na www.nalozsi.cz

Pro tomíky zároveň chystají Hořcovou výzvu II v časech koronavirových. Tu spustí od prvního dubna a věřím, že to bude alespoň trochu optimistický apríl. Víc najdete na www.horcovavyzva.cz

Tomáš Novotný

 

 

 

 

 

 


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu