Dobré zprávy z chalup a kluboven

denisa
Asociace

Milí přátelé,

 zdravím vás v této těžké době a posílám alespoň nějaké drobné pozitivní zprávy : 
 
14.-15.března - bez porušení vládního doporučení  - přijelo pět vedoucích a instruktorů z TOM Zálesáci Hlučín autem obětavě na Kusalíno ( no covid-19 arena) zrealizovat slíbenou oddílovou brigádu ( oddílové děti nechali doma). Stáhli z louky a spálili nálety hlohů, malin apod., které jsem vymýtil v místech pro oddílové aktivity nad chatou. Patří jim velký dík, udělali kus dobré práce!
 
V souladu s doporučením plukovníka Prymuly jsme se ženou v pondělí 16.3. 2020 vyrazili autem na Polanu a věnovali se jarnímu úklidu chalup, opravám odpadu, dvířek u kamen a dalším radostem. Uprostřed horských lesů jsme celý den nepotkali živou duši.

 

Klubovny A-TOM Vsetín společně s prostorami MěÚ pro seniory byly vybrány Bezpečností radou města jako vhodné prostory pro hlídání školních dětí do 10 let rodičů IZS města Vsetín. Akce nakonec běžela  jen jeden den ( pondělí 16.3.), jelikož vláda tentýž den dala pokyn k otevření ZŠ pro tyto potřeby. I tak to byla dobré zviditelnění našeho spolku . Klubovny se líbily a hlavně naše oplocené hřiště uprostřed města, kde mohly děti řádit. 

 

 
 Jiří Homolka
 
 
 
Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu