Poděkování za pohledy od Miloše Zapletala

denisa
Asociace

Vážení přátelé,

přečtěte si milý email, který napsal spisovatel Miloš Zet Zapletal jako poděkování za záplavu pohledů, které se mu sešly k jeho kulatým narozeninám. O slova chvály se s námi podělil oldskaut Pavel Dazul Drábek.

"Milý Dazule,

za chvíli uplynou tři měsíce od mých nesmyslných narozenin. Dostal jsem desítky, vlastně více než stovku pohledů, pozdravů, blahopřání. Je tedy nejvyšší čas, abych poděkoval za verbířskou akci, díky které všechna ta blahopřání došla. A je také čas, abych poděkoval nejen Tobě, ale Tvým prostřednictvím také všem svým čtenářům a příznivcům. Blahopřání, pozdravy a psaní mi udělaly opravdu velikou radost!

Záplava pohledů způsobila, že na mě naše pošťačka měsíc zahlížela : -).

Nejvzdálenější blahopřání přišla z Nového Zélandu (odtamtud přišla hned dvě!). Blahopřání přišlo i z jedné nejpodivuhodnější končiny světa, z malého ostrůvku u afrického pobřeží. A nejpřekvapivější byl pohled a navíc balíček z kanadského Yukonu. A poslední dvě zásilky měly adresu Anežka Hampl z Dawson City, ze zlatokopeckého městečka, kde je pohřbený Strýček Eskymák – Eskymo Welzl.
Nejvíc mě ale potěšilo, že mi své pozdravy a přání poslali jak vedoucí tak i řadoví členové čtyř organizací a svorně se hlásili ke mně jako ke svému člověku. Kromě Junáka a Ligy lesní moudrosti to byli tomíci a lidé z lipnické Prázdninovky. Tyto čtyři proudy vycházejí přímo nebo nepřímo ze skautských základů. A považuji je za silné větve stoletého stromů.

Buď tedy prosím tak hodný a zveřejni tyto řádky i s mým poděkováním tam, kde jsi zveřejnil zřejmě i výzvu, aby mi mí čtenáři napsali.

Srdečně zdraví Miloš, Zet"

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu