Ekonomické informace

omanek
Asociace, Ekonomika

Vážení vedoucí, posíláme vám aktuální ekonomické termíny:

 

 

Letní tábory - v elektronické evidenci v sekci Formuláře je otevřený formulář na vyúčtování letního tábora pro oddíly, které tábor nahlásily. Vyúčtování prosím proveďte nejpozději do 10.9.2020, po tomto datu se formulář automaticky uzavře. Předpokládáme, že bude možné vyplatit dotaci uvedenou na vyúčtovacím formuláři. V případě velkého množství požadavků by mohlo dojít k mírnému snížení výše dotace, garantujeme vám však příspěvek 25 Kč na dítě a den, doprava a nájem by zůstaly beze změny.

 

Výchovné akce – v současné době je stále otevřen formulář na vyúčtování výchovných akcí – základní výchova. Formulář vyúčtujte nejpozději do 31.10.2020. Po tomto datu se formulář automaticky uzavře.

 

Vzdělávací dny – platí pouze pro ty oddíly, které nás kontaktovaly po jarní výzvě (červen 2020). Těmto oddílům jsme poslali formuláře a prosíme, aby je po uskutečnění vzdělávacího dne odeslaly zpět vyplněné. Termín je do 15. září, ale pokud ho budete potřebovat prodloužit, napište prosím na omanek@a-tom.cz, kukatka@a-tom.cz.

 

 

Otevíráme také formuláře na vyúčtování Zelených víkendů, Pohádkových lesů a Regionálních akcí. Jedná se o akce, které nejsou uvedeny v PD výpravách.

Dotace budou vypláceny pouze za předpokladu, že po vyplacení dotací za PD -výpravy zbydou volné dotační prostředky, to znamená nejdříve v půlce listopadu. Formuláře prosím pošlete nejpozději do 31.10.2020. Po tomto datu se automaticky uzavřou.

 

Pohádkový les - jedná se o jednodenní akce. Záměrem akcí je podchycení dětí pro práci v oddíle. Nejčastější forma je Dětský den, Pohádkový les nebo turistika, výlet do okolí, sportovní den a podobné akce. 

 

Zelené víkendy – jedná se o akce 2-6 denní - výlety a výpravy zaměřené na poznávání přírody a historie, na ekologii a turistiku (brigády v přírodě, nebo pomoc při údržbě památek a podobné akce).

 

Regionální akce - jedná se o akce jednodenní nebo 2-6 denní, kterých se účastní více oddílů. Lze sem zařadit různá mezi oddílová setkání, soutěže, turistické závody (mimo turistické závody pořádané A-TOM), republiková setkání a podobné akce.

 

 

 V případě jakéhokoli dotazu mi prosím piště na email kukatka@a-tom.cz nebo volejte na tel. 233910486

 

Za ústředí Kateřina Adamcová


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu