Elektronická správa oddílu

omanek
Asociace, Ekonomika

Vstupte do nového roku s ESEM
ESO je lepší a lepší!

Kdy jindy udělat změnu k lepšímu, než na začátku roku - vstupte do světa ESO, převeďte účetnictví do programu, který podporuje Asociace TOM a je nám stavěn na míru. Systém je stále vylepšován o připomínky uživatelů, vše je tak propracovanější a přívětivější. Chválit ESO v tomto mailu nejde, to by bylo dlouhé psaní. Odkážeme v tomto na detailní informace na stránce http://eso.a-tom.cz. Připojte i váš oddíl do ESA, jako další 73 našich oddílů!

Co se nyní hodí zmínit - ESO pracuje na online bázi, což je v nynější době více než využitelné. Díky ESU tak můžete účtovat s dalšími vedoucími bez nutnosti se potkat, předávat si data či posílat celé složky. Připojením k ESU také budete mít snazšího Čistého tomíka - kontrola účetnictví oddílu lze zkontrolovat na dálku, což vám ušetří čas:).

Přístup do ESO je z adresy https://eso.skeleton.cz/. Neznáte-li ESO vůbec, zkuste se přihlásit do demo oddílu, ESO si můžete projít, zkušebně založit člena, výpravu či účetní doklad. Pokud naopak používáte staré ESO, pak díky importu dat můžete kompletní data z původního ESO do nové online podoby nahrát. Naposledy ještě zmíním cenu ESO - roční licence je rovna 660 Kč (jen v extrémních případech velkých oddílů (nad 1500 účetních položek) půjde o cenu 1000 Kč.

Máte-li jakékoliv dotazy k programu, napište mi na tomas.hurt@crdm.cz a dostanete podrobnější várku informací. Nejlepší je ale nové ESO ihned vyzkoušet!  

Těším se na spolupráci a Vaše podněty.

Tomáš Hurt


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu