Kolotoč nápadů se opět roztáčí

lukas.husek
Asociace

Vážení tomíci,

rádi bychom opět roztočili Kolotoč nápadů - inspirativní setkání vedoucích na různá témata. Jak jsme již slibovali na konci minulého roku, prvním tématem, kterému se budeme věnovat, bude série setkání k letním táborům, celotáborovým hrám apod. První kolotoč bude zaměřen na táborové bodování, herní systémy apod. Rádi bychom se vzájemně inspirovali a představili ostatním, jakým způsobem na vašich táborech ztvárňujete bodování, jak probíhá přepočet bodů z různých her apod. Sbíráte mince, nebo sypete písek do skleněných válců, věšíte na strom postavičky, či lepíte do plánu papírové budovy? To vše nás zajímá.

Rádi bychom vás proto poprosili o zaslání inspirativních fotografií z vašich táborů s velmi stručným popisem vašich herních systémů, bodování apod. Vaše fotografie, prosím, zasílejte na email kolotoc@a-tom.cz nejpozději do neděle 24. ledna. Fotografie a text není třeba nyní extra prožívat, jde nám jen o pochopení základní podstaty vašeho bodování, abychom dokázali připravit program na Kolotoč, abychom nějak rozumně vybrali nápady a pospojovali v logický celek.

První kolotoč letošního roku se roztočí ve čtvrtek 28. ledna od 20.00 na odkazu http://bit.ly/kolotoc-napadu. Bližší informace naleznete na https://kolotoc.a-tom.cz. Těšíme se na vás!

Pokud chcete dostávat informace, novinky, termíny ke Kolotoči nápadů, můžete nám zanechat kontakt ve formuláři a my se vám s dalšími informacemi ozveme.

Za všechny kolotočáře Anežka, Tomek, Hop a Ondra


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu