Nabídka ke spolupráci pro oddíly

lukas.husek
Asociace

Milí tomíci,

posíláme vám nabídku spolupráce.

 

Aplikace plná hravých, sportovních i naučných výletních tras.

Rádi bychom touto cestou představili jednotlivým oddílům TOM náš projekt a vyzvali je k příjemné spolupráci.

Vyvinuli jsme aplikaci Hravýlety, která si klade za cíl přinést rodinám s dětmi společný zážitek při jejich výletech v přírodě. Aplikace je ZDARMA. Postupně pokrýváme ČR místy, kde vznikají hravé výlety. Rodiny procházejí konkrétní trasou a na vyznačených stanovištích plní úkoly nebo se třeba dozvídají o místě něco zajímavého. Hry jsou různého charakteru - zábavné/pohádkové/sportovní/naučné/kreativní. Vždy jsou tvořeny v souladu s přírodou. Děti nejsou s mobilní aplikací v kontaktu. Ta slouží rodičům pro navigaci mezi stanovišti a zadávání úkolů.

Výlety může tvořit kdokoliv, a to ve veřejném, jednoduchém, intuitivním editoru, ze kterého hru snadno překlopíme do aplikace. Celý koncept vznikl na principu “výletníci pro výletníky”. Editor podporuje mnoho typů úkolů a aktivit, stejně tak multimediální soubory - obrázky/video/audio. Do hry se dají se vkládat skrýtá stanoviště, časové limity a pod.

Aplikace má velký úspěch v Praze a okolí, které máme již dobře pokryté a průměrné hodnocení našich výletů je 4,8 hvězdiček, od více než 700 hodnotitelů. Hry, které nyní v aplikaci jsou, mají celkem přes 2 500 průchodů.

Rádi bychom co nejdříve nabídli rodinám výlety po všech možných koutech naší vlasti, a proto se obracíme na oddíly TOM s nabídkou spolupráce na tomto našem projektu. Ta by spočívala ve vytvoření venkovní hry pro rodiny s dětmi ve vaší oblasti. Hra by mimo jiné děti mohla vést k dobrým návykům chování v přírodě, učit je o přírodě či o místních zajímavostech, posilovat respekt pro vše co je přírodní, učit základům přežití v přírodě apod.

Hry můžete tvořit společně jako oddíl, menší skupina i jako jednotlivec. Ke každému výletu patří medailonek autorů, který prezentuje autory i záměr jejich tvorby.
Budeme moc rádi, pokud vás projekt osloví a ozvete se nám pro bližší informace či další kroky spolupráce.

Těšíme se na další rozšíření projektu.

V případě zájmu o spolupráci pište prosím rovnou Vejmelkovým:

Míša a Martin Vejmelkovi
Tel: 725 731 212
michaela@hravylety.cz
www.hravylety.cz

 


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu