Upozornění: Pražská plynárenská spustila vlastní kampaň, která není součástí Skautské energie

lukas.husek
Asociace

Upozornění pro zákazníky v Praze a okolí

Vážení zákazníci Skautské Energie,

19. 10. jsme Vás oslovili s kritérii, jak vybíráme dodavatele.

27. 10. jsme spustili novou nabídku plynu a elektřiny od třech různých dodavatelů.

Máte možnost zvolit si řešení se závazkem pouze do konce roku 2022 buď u Pražské plynárenské (podepsáním plné moci pro Skautskou energii zastoupenou Ing. Tomášem Slavíkem), u MND (podepsáním smlouvy přímo s dodavatelem) nebo smlouvu s velkoobchodními cenami u Bidli (zde dokončujeme testování funkcionality sjednání smlouvy a v pondělí nebo úterý plánujeme všem rozeslat možnost snadného online sjednání).

Nezávisle na našem projektu Skautská energie, kde jsou dle našich kritérií smlouvy záměrně uzavírané pouze na dobu jednoho roku, provádí společnost Pražská plynárenská a.s. na svém distribučním území akvizici zákazníků, kteří jsou v režimu DPI (dodavatel poslední instance).

V dané nabídce nabízí dvouleté smlouvy, jak na plyn, tak na elektřinu. Dvouletý závazek umožňuje pochopitelně trochu nižší ceny (protože ceny na roky 2023 a 2024 se již nyní obchodují výrazně levněji než na rok 2022), ale bude třeba je dodržet po celé dva roky. My preferujeme trochu vyšší ceny na krátkou dobu s očekáváním, že v průběhu roku 2022 ceny plynu opět podstatně klesnou. Pak budeme moci soutěžit dvouleté období na podstatně nižších cenových hladinách. 

V případě, že jste se rozhodli pokračovat s komunitou Skautské energie, tak Vás žádáme, abyste na e-mail Pražské plynárenské a.s. NEREAGOVALI.

Všem, kteří nám potvrdili plnou moc ke sjednání smlouvy ve Skautské energii do konce roku 2022 u Pražské plynárenské, se ozveme v průběhu následujícího týdne s informací o průběhu zpracování.  

Děkujeme, že jste dali důvěru a přednost roční smlouvě projektu Skautské energie.

Velice si toho vážíme.

Máte-li ke Skautské energii nějaké dotazy, zkuste odpověď najít na našich stránkách, případně, pokud ji nenajdete, obraťte se na naše skautské callcentrum (telefon nebo chat). Jsme zde pro vás i o víkendu. 

Tomáš Slavík
ředitel Skautské energie


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu