Zlatý oříšek hledá talenty

denisa
Asociace

Znáte, nebo máte ve svém oddíle nadané dítě? Přihlaste ho do soutěže Zlatý oříšek.

Zlatý oříšek vyhledává a všestranně podporuje aktivní, nadané a úspěšné děti České republiky.

Všem těmto dětem a dětským kolektivům ve věku 6-14 let i letos Zlatý oříšek nabídne ojedinělou šanci prezentovat své dovednosti v rámci novoročního televizního finále v České televizi, získat finanční podporu na rozvoj jejich dovedností, ale také možnost využít další materiální i nemateriální formy podpory prostřednictvím Nadačního fondu Zlatý oříšek.

Jedinečnost soutěže Zlatý oříšek tkví v tom, že nemá žádné kategorie. Stát tak vedle sebe mohou programátor, tenista, tým mladých vědců, taneční skupina, designer, spisovatel, youtuber, ekolog, zpěvák či hráč na hoboj, anebo dítě, které prokázalo své výjimečné schopnosti v jakémkoli jiném oboru lidské činnosti. Prostor se otvírá všem, jedinou podmínkou je dodržení zmíněné věkové hranice.

Cílem soutěže a Nadačního fondu Zlatý oříšek je všestranně podporovat nadané děti v jejich snažení, motivovat je k dalšímu rozvoji a novým, smělejším výzvám, neboť vnímáme jejich podporu jako zásadní pro budoucnost našeho národa.

Další informace o soutěži včetně přihlášky a podrobných podmínek účasti jsou Vám k dispozici na stránkách www.zlatyorisek.cz/ceska-republikaUzávěrka přihlášek letošního 24. ročníku je 15. října 2022.

Za jakoukoli pomoc při vyhledávání nadaných a talentovaných dětí, jejichž výkony či činy si ocenění, uznání i podporu rozhodně zaslouží Vám předem velmi děkuji.

Mgr. Eva Spáčilová
ředitelka Nadačního fondu Zlatý oříšek


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu