EKONOMICKÉ INFORMACE

omanek
Asociace, Ekonomika

Vážení kolegové,

posíláme pár ekonomických informací.

 

Letní tábory - v naší elektronické evidenci v sekci Formuláře je stále otevřený formulář na vyúčtování letního tábora pro oddíly, které tábor nahlásily. Vyúčtování prosím proveďte nejpozději do 10. 9. 2023, po tomto datu se formulář automaticky uzavře. Novinkou oproti roku 2022 je možnost čerpat příspěvek na znevýhodněné děti na táboře, jedná se především o děti migrující z Ukrajiny, děti ze socio-ekonomického znevýhodňujícího prostředí, děti s různými formami hendikepu apod. Příspěvek bude 200 Kč na dítě a den.

 

Individuální dotace-znevýhodnění 2023 – NEVÁHEJTE PROSÍM VYUŽÍT TUTO DOTACI - prodloužili jsme formulář na dotaci pro znevýhodněné děti.  Tato dotace se týká běžného oddílového života. Koho můžeme považovat za znevýhodněného? Jsou to především děti z početnějších, sociálně slabších rodin, děti potřebných samoživitelek/samoživitelů, děti ze znevýhodněných etnik, děti, jejichž rodiče se ocitli v těžké životní situaci - a vy to víte apod. Na takovéto dítko můžete získat pro letošní rok 2000 Kč, a to i na akce již proběhlé. Získané prostředky použijete na úhradu účastnického poplatku za akce pro tyto znevýhodněné děti. Po vyplnění a odeslání žádosti na ústředí nejpozději do 30. 9. 2023, vám bude přidělena dotace a formulář vrácen k dopracování (vyúčtování). Vyúčtování pak prosím pošlete nejpozději do 31. 10. 2023. Po tomto datu se automaticky uzavře.

 

Výchovné akce (Základní oddílová výchova, Externí výchova) – v elektronické evidenci jsou otevřeny formuláře na výchovné akce konané ve II. pololetí letošního roku. Formulář u Externí výchovy je rozdělen do dvou kategorií. Nejprve funguje jako žádost. Po vyplnění musíte žádost odeslat. Po schválení vám bude přidělena dotace a vrácen formulář k vyúčtování. Přidělená dotace nemusí být ve sto procentech výše žádosti, bude záležet na množství nashromážděných žádostí, které prosím posílejte na ústředí co nejdříve, abyste pak stihli řádně vyúčtovat. Vyúčtování pak prosím pošlete nejpozději do 31. 10. 2023. Po tomto datu se formulář automaticky uzavře. Formulář u základní oddílové výchovy slouží rovnou k vyúčtování. Ten prosím odešlete nejpozději do 31. 10. 2023

 

 V případě jakéhokoli dotazu mi prosím piště na email kukatka@a-tom.cz nebo volejte na tel. 233910486

 

Za ústředí Kateřina Adamcová

 

 

 


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu