Naši správcové. Právem jim náleží poděkování.

denisa
Asociace

Starají se o naše domy. Často uklízejí po nepořádnících, někdy se složitě dohadují s ubytovanými o pravidlech života v našich domech. Věřím ale, že také zažívají pocit uspokojení, když jim (nejen) tomíci při odjezdu poděkují a když se rádi vracejí.

Naši správcové. Právem jim náleží poděkování.

 

Vážené paní správcové, vážení páni správcové,

dovolte, abych vás s koncem roku pozdravil. Velmi vám děkuji za všechnu péči a starost, kterou věnujete našim chalupám. Jsem si vědom toho, že zažíváte často složité dohadování s návštěvníky a že asi tu a tam tiše koprníte, co všechno hosté našich objektů dokáží. Na druhou stranu – domy slouží svému účelu, ba co víc. Lidé se vracejí, vy i my dostáváte/me množství pochvalných ohlasů. Ještě nedávno několik našich stavení posloužilo potřebným lidem v nouzi, utečencům z válečných hrůz.

Přeju vám, milí přátelé, pěkné vánoční svátky, zdraví a dobré vklouznutí do nového roku.

Zachovejte nám prosím přízeň.

 

Jménem celého náčelnictva a ústředí,

Tomáš Novotný

 

Broumov u Tachova - Milan Víšek, Dědov - Jaroslav Veselý, Dobrá Voda - Václav Čech, Dubice - Zdeněk Šmída, Pstruží - Pavla Skotnicová, Sloup v Čechách - Jiří Beneš, Janov nad Nisou - Jindřich Zápotocký, Kamenka - Pavel Vaňásek, Polana a Kusalíno - Jiří Homolka, Mezholezy - Jana Vejvančická, Oparenský mlýn - Helena Podroužková, Pořešín - Jan Wiederstein, Rožmberk nad Vltavou - Hana Suchá, Stříbrné Hory - Michal Pavlík, Uherské Hradiště - Josef Crla

 

 

 

 


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu