Ringo turnaj o Zlaté trenky ve Valašském Meziříčí

denisa
Asociace

Po roce jsme v lednu měli možnost opět navštívit oblíbenou deskohernu Vrtule ve Valašském Meziříčí a zúčastnit se turnaje v ringu, který vždy skvěle pořádá oddíl TOM Zlaté šípy.

Po dlouhé cestě z Opavy jsme nakonec dorazili do herny Vrtule a celý zbytek večera jsme strávili prolézáním všech jejích zákoutí a labyrintů, hraním deskovek a prozkoumáváním hlavolamů a optických klamů. Ráno jsme sbalili věci a vyrazili do tělocvičny na zahájení turnaje. Bylo nás hodně, a tak jsme mohli sestavit mnoho trojčlenných týmů do všech kategorií. V těch jsme celé dopoledne zápolili v ringu o vítězství a o možnost ponosit si zlaté trenky. Ve skvělé atmosféře se některým našim týmům opravdu dařilo a dva z nich skutečně ponosily zlaté trenky a mohly se projít po koberci slávy. Zahanbit se nedali ani ostatní naši ringaři.

O umístění však tolik nešlo, jako o to, že si všichni hráči skvěle zahráli a zasloužili si velkou pochvalu a trenér Marcel mohl být na nás hrdý. Velké díky však patří hlavně pořadatelům TOM Zlaté šípy, kteří tento pohodový turnaj pořádají a báječně provozují deskohernu, bez které by náš každoroční víkend ve Valmezu nebyl úplný.

Již nyní se těšíme na další ročník.

Tom Weicht, TOM KADAO

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu