Boudička v Rožmberku

denisa
Asociace, Chalupy
Od konce dubna 2024 je v provozu tato krásná dřevěná „Boudička“, ve které se pohodlně ubytují dvě osoby. Není k ní přivedena elektřina, což nelze brát jako handicap, ale jako skvělou příležitost k tomu, využít svůj volný čas na maximum. Svítit si můžete přeci baterkou!
Pro možnost ubytování můžete kontaktovat ústředí na chalupy@a-tom.cz a zjistit si tak obsazenost Boudičky - na webu totiž není její obsazenost viditelná. 
 
A pár slov od prvních nocležníků:
„Boudička je postavena na konci zahrady asociační vodácké základny v Rožmberku nad Vltavou, uprostřed rozkvetlých růží a plodících jabloní. Jak z barevných okýnek, tak i ze dveří máte neustále výhled na Hrad Rožmberk. Je dřevěná, tudíž lehce sluncem vytopitelná, není k ní přivedena elektřina, takže svítit si můžete jen baterkou, ale ani jedno není na škodu. Když si totiž večer otevřete dveře dokořán, vyvětráte si na požadovanou teplotu, sledujete nádherně osvícený hrad, který Vám celou místnůstku prosvítí a při tom posloucháte šum Vltavy, jejího jezu v podhradí a juch veselých vodáků, zažijete léto všemi smysly. Prostě romantika! Děkujeme, že jsme mohli Boudičku „pokřtít“.“
Karolína Získalová
Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu