Přidat komentář

Sněm v lednu nebude. Mrzí nás to, brzičko nabídneme nový termín.

Asociace

Zdravím kolegyně a kolegy do spolku a nerad sděluji,

že lednový sněm (21.-22. 1.) jsme se po mnoha debatách a váhání rozhodli zrušit. Rozhodnutí jsme učinili ve vedení spolku už dnes a bylo jednomyslné, byť s těžkým srdcem provedené.

Sněm by se konal v stísněné atmosféře, kdy čísla nakažených stoupají. V Praze, místě sněmu, jako na potvoru nejvíc. Nechceme riskovat a svolávat na jedno místo k celodennímu pobytu bezmála dvě stovky lidí, počítáme-li i pořadatele a kapely. Máme též alespoň minimální dobrou víru v to, že na jaře bude situace lepší. Že budou pro vstup na obdobné akce uznávány i PCR testy - to by umožnilo účast těch vedoucích, kteří se kvůli striktním stávajícím podmínkám zúčastnit nemohou.

Přijměte, prosím, naše rozhodnutí s pochopením.

Již před časem jsme ohlásili jako náhradní termín 28. květen. Mezitím se ukázalo, že v té době nemůže část muzikantů a volno že nemají ani v městské knihovně, uvažovaném místě sněmu. Přemýšlíme velmi vážně o termínu 9. dubna, případně 30. dubna. Finální "pořadí náhradních termínů" zveřejníme brzy.  Je jasné, že se sněmovní termín bude vždy s něčím křížit, že sladění všeho a všech znovu bude náročné. Flexibilita oddílů nám velmi pomůže, pokuste se o ni, prosím.

S přáním pěkných dní

za předsednictvo spolku Tomáš Novotný

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu