Podpořme opravu chaty Prašivá

denisa
Asociace

Milí přátelé, předkládáme vám zajímavou nabídku na strávení víkendu, kterou zaslal vedoucí TOM Hogan Petr Soptík Holuša.

 

Ahoj tomíci,

slyšeli jste o tom, ze horská chata Prašivá www.ChataPrasiva.cz, patřící Klubu českých turistů, zažívá vzkříšení? Chcete být u toho? Chcete být součástí týmu dobrovolníků, který se snaží o její záchranu? Chcete pomoci chatě, chcete pomoci našemu klubu?

Pokud si na tyto otázky odpovídáte kladně, jste vítání u nás na Prašivé!

O co přesně jde? Opravujeme chatu - brousíme, natíráme, malujeme, řežeme a konáme další nutné práce pro rekonstrukci této krásné stylové horské chaty, mimo jiné nejstarší české chaty v Moravskoslezských Beskydech.

Pracuje se v podstatě každý víkend, ale to neznamená, že celý víkend strávíme makáním na chatě. Ne ne, když dorazíte na celý víkend a třeba jedno odpoledne a dopoledne strávíte pomocí a zbytek různými hrami a aktivitami v okolním lese, večery u taboráku a kytary, tak to je přesně to, o co jde… nejde jen o práci, ale jde i o zábavu, o stmelení týmu, o fajn atmosféru atd.

Na pozemku chaty se dá stanovat, máme tady i velké ohniště a pro pomocníky na brigádách je vždy zajištěno i občerstvení formou obědu zdarma. Snídani i večeři jsme vám též schopni nabídnout, a to ryze za nákladovou cenu.

Budeme se těšit na vaše odpovědi a na setkání na Prašivé... do zimy musíme dodělat ještě kupu práce a tak každá vaše pomocná ruka je vítaná.

Tak na Prašivé ahooooj.

Za Klub přátel chaty Prašivá vás zdraví

 

Martin Stiller

PS: v případě volné ubytovací kapacity na chatě, není problém také spát v chatě. Každopádně, takové stanování v přírodě je pro vás, tomíky, určitě mnohem větším dobrodružstvím a zážitkem!

 

Kontakt: Martin Stiller

Mobil: 00420/604/618400

Tel: 00420/555/112277

E-mail: ms.broumovak@seznam.cz

www.Cyklocestovani.cz

www.ChataPrasiva.cz

https://www.facebook.com/chataprasiva


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu