Z pohádky do pohádky

denisa
Asociace

Osm dní plných pohádek – komu se to poštěstí. Tomíci z Vltavského paprsku si užívali svůj tábor u Bratřic nedaleko Pacova a celotáborová hra Z pohádky do pohádky tábor zcela ovládla.

Množství pohádkových postav – Karkulky, vlk, myslivec, Zloba, Pat a Mat, Asterix a Obelix, Lotrando, čert a čertice, Večerníček, Bolek, český Honza, Kruela a dalmatin, Rusalka a Bludička, Bob a Bobek, Medovníček, Mach a Šebestová, Mickey Mouse, Jeníček s Mařenkou a čarodějnicí, Grufalo a Grufalinka, čarodějka, anděl, Krakonoš, rytíř, Bobík, Mimoni, Maková panenka a Křemílek.

Jednotlivé etapy byly běhací, tvořící, etapy vyžadující postřeh a šikovnost a i noční etapa byla na téma pohádek: Jak šel Honza do světa / Dlouhý, Široký a Bystrozraký / Červená Karkulka / O Budulínkovi / Princ Bajaja / Hrnečku vař / O třech přadlenách / Tři zlaté vlasy Děda Vševěda / Pták Ohnivák / O perníkové chaloupce / O loupežníku Rumcajsovi / O Popelce.

Samozřejmě jsme dělali i spoustu jiných věcí...měli stezku odvahy, pálili jsme oheň, chodili do lesa, hráli osvědčené, ale i zcela nové hry.

Na tábor nám zůstala celá řada krásných vzpomínek a spousta fotek.

Ing. Zdeněk Vejrosta, TOM Vltavský paprsek

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu