Informace z ústředí – sněm 2013 a ekonomické zprávy

Milí vedoucí,

posíláme Vám první várku informací a formulářů k nadcházejícímu sněmu 2013, který se bude konat ve Svitavách ve dnech 25. – 27. 1. 201, k tomu několik užitečných informací navíc.

Velmi prosíme o včasné vyplnění přihlášky na sněm (odeslat do 10. prosince 2012) a dále o vyplnění dvou dotazníků, které naleznete pod příslušnými odkazy níže. Děkujeme.

1) Svitavský sněm 2013, 25. – 27. 1. 2013

Stránka o sněmu: www.a-tom.cz/snem-2013

Přihláška sněm: http://goo.gl/p3dCX

Dotazník pro vedoucí: http://goo.gl/vT4BL

Dotazník LTŠ: http://goo.gl/fLSqg

 

2) TOM KUK Atlantik hledá tábořiště na léto 2013

Ahoj tomíci,

prosíme o pomoc s hledáním tábořiště na náš letní tábor v roce 2013. Jezdíme v prvním turnusu a rádi bychom to zachovali. Bývá nás kolem 50 a preferujeme stany.

Pošlete mi prosím nabídky nebo rady o volných tábořištích.

Předem děkuji

Janča Jandourková (j.feldmannova@centrum.cz)

TOM 19210 KUK Atlantik

 

3) Změna cen chalup od 1. 1. 2013

Vážení vedoucí,

dovolujeme si ještě jednou upozornit, že vzhledem k tomu, že jsme se od října stali plátci DPH, byli jsme nuceni lehce zvednout ceny za chalupy. Změna platí od 1. 1. 2013, nové ceny naleznete u každé chalupy v závorce, s tím, že platí od nového roku 2013.

Tato změna nás mrzí, ceny se však nezvedly o moc, především tomíci "vyvázli" nejlépe, takže věříme, že naše objekty budete i nadále využívat.

 

Děkujeme za pochopení, ústředí Asociace TOM.

 

4) Ekonomické informace

 

Vážení kolegové,

na vaše oddílové účty průběžně posíláme všechny dotační požadavky, které jsme od vás dostali. Oddílům, které požádaly o navýšení dotačních prostředků, připomínáme datum vyúčtování  -  do 15. listopadu.  Shromažďujeme také vaše žádosti o dotace za nájmy a energie kluboven, zde je termín odeslání na ústředí do 30. listopadu. Formulář najdete na webových stránkách v sekci "ke stažení".  Prosím, zkontrolujte své výpisy, zda jste obdrželi všechny dotace. V případě nejasností volejte Alici Pařízkovou tel. 233910486 nebo pište na alpa@a-tom.cz. Děkuji. Alice Pařízková

 

5) Nabídka lodí a vybavení za dobré ceny

 

Dobrý den - ahoj,

posíláme vám nabídku vybraných lodí za velmi příznivé ceny. Nabídka neobsahuje všechny lodě a vybavení, které v akci nabízíme, proto se v případě zájmu podívejte prosím na naše internetové stránky www.vodackyraj.cz , kde naleznete kompletní nabídku nebo nám pošlete email a my Vám uděláme cenovou nabídku přímo na míru. Pokud Vás něco z naší nabídky zaujme, zavolejte nebo nám napište, rádi Vás pak navštívíme a představíme Vám jednotlivé produkty a kompletní systém výhod, které naším zákazníkům poskytujeme.

V druhé příloze naleznete novinky nafukovacích lodí Gumotex připravované na příští rok, některé budou skladem a k odběru již během několika dní. Ceny a podrobnější info Vám rádi sdělíme.

Samozřejmostí je zajištění záručního i pozáručního servisu.

Děkujeme Vám za čas věnovaný naší nabídce.

S pozdravem a přáním krásného dne Vodácký Ráj

 

Aqua BM sport - Vodácký Ráj

Marek Bašta

Císařská louka 27

Praha 5 - Smíchov

Tel.: 257 215 439

Mobil: 603 441 272

www.vodackyraj.cz