Střídání v místopředsednické funkci : druhým mužem u tomíků je Tomek Hurt.


Po víkendovém jednání předsednictva Asociace TOM má náš spolek nového místopředsedu. Je jím Tomek Hurt (30), vedoucí oddílu Dakoti z České Lípy. Tomáš Hurt má na starost mj.  evropské projekty pro naši asociaci .
Dosavadního dlouholetého místopředsedu tomíků Jiřího Homolku zvolila konference KČT  zkraje dubna místopředsedou klubu, proto rezignoval na post statutárního zástupce v Asociaci TOM.
Rád jsem Jiřímu poděkoval za dlouholetou dobrou spolupráci - jeho práce při založení Asociace TOM, výstavbě sítě chalup, budování mezinárodních kontaktů i dalších aktivitách byla nemalá a nebude zapomenuta. Jirka zůstává nadále členem předsednictva.
Zasedání spolkového vedení v Bechyni se dále zabývalo tomíckou telefonní sítí, vztahem ke KČT či otázkou registrace do spolku. Vedení potvrdilo, že chce i v budoucnu zachovat úzké vazby s KČT, zároveň ale potvrdilo správnost  postupu z konference KČT.
Předsednictvo se seznámilo s připravovanou rekonstrukcí Stříbrných Hor, hřiště v Dobré Vodě a s plánovaným slavnostním zprovozněním obnoveného náhonu v Oparně 8. června.
Součástí sobotního programu byla návštěva bechyňského Muzea turistiky. Milým a erudovaným průvodcem byl emeritní předseda Klubu českých turistů Jan Havelka.
(ton)
 

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu