Letní sraz se ruší

omanek
Asociace

Vážení oddíloví vedoucí,

předsednictvo na svém zasedání dne 5. 3. rozhodlo, že se letošní letní sraz tomíků, který měl pořádat TOM Hroši v Chodově, ruší.

Respektive, ústředí tuto akci finančně nepodpoří, a pokud se uskuteční, nebude se jednat o ústřední akci. Nebudeme ji řadit mezi tradiční letní srazy tomíků.

Důvody k tomuto nepopulárnímu rozhodnutí jsou tyto:

Organizátor nekomunikuje s ústředím, nereaguje (reaguje velmi sporadicky, úsečně a nedostatečně) na výzvy, dotazy z ústředí, nepodává informace, nezveřejnil přihlášky nebo nedal zprávu, jak se lze přihlásit. Jeho web dlouhodobě nefunguje. Neplní tak ani elementární pravidla pro pořádání srazu, ani základní spolkovou komunikaci.

Nemáme přehled o přihlášených, a proto vám všem dáváme vědět touto formu.

Pokud i přesto vedoucí Hrochů akci uspořádají a vy se jí zúčastníte, přejeme, ať se vydaří. Pořadatele finančně nepodpoříme, ale oddíly budou moci zažádat o přímou dotaci (jako na výpravu).

(ústř)


Komentáře

Dobrý den, ahoj. Nadpis je zavádějící, trochu bulvární. V textu je to sice rozepsáno, ale znám spoustu lidiček co čtou jen nadpisy.

Dobrý den, děkujeme za názor. Nám tento titulek příjde jako výstižný a obsahuje hlavní informaci, kterou chceme sdělit. S díky a pozdravem OM

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu